Vliegt de tijd veel te snel?
Groeien je kindjes als kool?
Wil je graag liefdevolle & spontane herinneringen van jullie samen om voor altijd te koesteren?

Maar …

Vind je het oncomfortabel voor de camera?
Weet je niet of je kindjes zullen meewerken?
Wil je partner niet mee?

Dan heb ik de oplossing!

Een minishoot is ideaal om je oncomfortabel gevoel te overwinnen, om je partner te overtuigen het een kans te geven en om te ontdekken of je kindjes zullen ‘meewerken’ (het leukste: dat moeten ze niet eens!).

Ik geef je tijdens een minishoot zalige opdrachtjes – leuk voor jong & oud.
Zo vergeet je de camera en het oncomfortabel gevoel en geniet je samen van de leukste quality time.

En het beste van al? Jullie plezier tijdens de fotoshoot resulteert in prachtige, authentieke, liefdevolle & spontane foto’s!

Waardevolle herinneringen om voor altijd te koesteren. Generatie op generatie.

En welk seizoen is er mooier voor liefdevolle & spontane foto’s dan de herfst?!

Welkom bij de herfst minishoots! 🍁Ik heb er alvast suuuuper veel zin in!!

Ik ben een druk bezette mama van twee kleine kindjes met een partner die zich niet graag laat fotograferen. Ik besloot echter toch een shoot bij Britta te boeken voor mezelf en de kindjes. En ik ben zó blij met mijn keuze! Het was een echte ervaring, de shoot. Het was zo’n leuk moment voor de kleintjes: Britta had enkele leuke dingen bedacht voor hen! En ik kon met hen genieten. Britta nam geduldig foto’s. Ik was echt op mijn gemak. En het resultaat is werkelijk prachtig! De liefde en verbinding spat van zo goed als elke foto af. Ik koester deze foto’s! Bedankt Britta.

– Joke

Ik wou heel graag een fotoshoot boeken met ons gezinnetje, maar durfde dit nooit echt goed. Uiteindelijk ben ik met Britta aan de praat geraakt en heb ik de stap gezet voor onze eerste minishoot. Ze deed ons op ons gemak voelen door vragen te stellen en liet ons af en toe een beetje gek doen zodat de spontaniteit op de foto’s te zien was. Nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Dankuwel Britta om op die korte tijd zo’n mooie foto’s te maken van ons. Dit smaakt zeker naar meer! 😍

– Tine

Altijd spannend, een fotoshoot met iemand die je nog niet kent. Maar eigenlijk geen moment onwennig gevoeld, eerst een leuk gesprek in het begin waardoor ze ons ook goed aanvoelde als gezin. Op een korte tijdspanne heeft ze echt heel leuke foto’s verkregen. Zeker met een 2 jarige die weet wat ze wilt, is het niet zo gemakkelijk. Het zijn heel mooie naturelle foto’s zoals wij ze graag hebben. Leuk in onze collectie! ☺️

– Jolien

Brochure herfst minishoots

Download de brochure voor de herfst minishoots. Dit is volledig vrijblijvend. In de brochure vind je o.a. veel foto’s, reviews, FAQs, meer over mij en mijn missie. 

Er zijn trouwens maar tien plekjes voor de herfst minishoots. 

Een dikke week terug heeft Britta ons op een prachtige locatie ontvangen voor een fotoshoot. M.b.v. een kort woordje uitleg over wat ging komen, werden we meteen op ons gemak gesteld. Tijdens de shoot kregen we enkele opdrachtjes, waardoor het ‘poseren’ vanzelf kwam. Het was niet geforceerd en we konden gewoon onszelf zijn.
De foto’s nadien waren prachtig. En dat we op ons gemak waren, zie je aan de spontaniteit van de foto’s. Onze lachmomentjes werden goed in beeld gebracht 😀 !
Een fijne ervaring dus. Dankjewel daarvoor Britta!

– Biene

Dankjewel Britta voor de prachtige foto’s van onze minishoot! Het was de eerste keer dat we dit deden en we vonden het daarom wel best spannend. Mijn zoon (7) is geen stilzitter dus ik was echt benieuwd wat dit zou geven. Dankzij jouw opdrachtjes hoefde hij echter helemaal niet stil te zitten en konden we ook alles doen wat hij zelf zo graag wou doen: een gekke-bekken-trekken-foto, hij op mijn rug, ik op zijn rug. Het ging allemaal, en dat op zo’n korte tijd. De tijd vloog voorbij. Echt ongelofelijk hoeveel prachtige foto’s jij in zo’n korte tijdspanne kon trekken. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar één van je foto’s kijk (echt waar). Ik koester deze foto’s ontzettend. Ik wil je dan ook vooral van harte bedanken om onze connectie vast te leggen. 

– Cindy

Mijn vriendin had de minishoot in de heide geboekt en ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten, maar het was echt super! Britta bracht een hele ontspannen sfeer en met behulp van opdrachtjes konden we volledig onszelf zijn en samen lachen. Ze bracht ons dicht bij elkaar door de shoot, heel leuk!

– Dimitri

Wat als het regent op 04/11?

Dan gaat de shoot door op hetzelfde tijdstip op 11/11. Hou die datum dus ook nog even vrij!

Voor wie zijn de herfst minishoots bedoeld?

Koppels & kleine gezinnen. Ook met je zwangere buik of een newborn baby ben je heel welkom! Als je partner niet mee wilt, kom dan gerust enkel met je kindjes.

Is 20 minuten wel lang genoeg?

Ja! Zoals je in de reviews leest: het is crazy hoeveel foto’s we samen kunnen maken in 20 minuten. Zeker met kleine kindjes is zo’n korte shoot ideaal. Nadien zijn ze vaak moe of is hun geduld op. Ook voor twijfelde partners is 20min. ideaal om het eens een kans te geven. 😉

Kan ik ergens een galerij van een herfstshoot zien?

Yes, natuurlijk. Hier kan je de foto’s bekijken van een koppelshoot en een gezinsshoot

Hoe boek ik een herfst minishoot?

Kies een tijdsslot naar keuze in de online agenda onderaan deze pagina. Je ontvangt via mail een factuur. Je tijdsslot is pas definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen.