Bolle buik tot Newborn Pakket

bol·le buik tot new·born pak·ket (het; o; meervoud: bolle buik tot newborn pakketten)

1 De onvergetelijke evolutie van zwangerschap tot newborn,  vastgelegd in een zwangerschapsshoot en newbornshoot. Je gaat naar huis met spontane & liefdevolle herinneringen om voor altijd te koesteren en een prachtig fotoboek van jullie uniek verhaal.

Zwanger Newborn
Zwanger Newborn

Verschuif de slider om de evolutie van bolle buik tot newborn baby te zien

 Voel jij je ook…

 • Oncomfortabel voor de camera? Je wilt wel graag mooie foto’s, maar je poseert echt niet graag.
 • Triest omdat je weet dat je baby’tje véél te snel zal groeien? Je wilt de tijd het liefst op pauze zetten. 
 • Gefrustreerd omdat jij waarschijnlijk niet veel foto’s zal hebben van jou met je baby’tje? Jij weet nu al dat jij vooral de foto’s zal maken. 

Ik snap het helemaal

Een fotoshoot is mega spannend. Je oncomfortabel gevoel is heel normaal. Iedereen voor mijn lens ervaart dit zo. 

Maar wat als …

 • Een shoot een zalige ervaring is met een mix van actie en intimiteit?
 • Je helemaal niet moet glimlachen, poseren of in de camera kijken?
 • Je verliefd & verbonden gevoel wordt versterkt door de fotoshoot?
 • Je gelukkig nu de keuze hebt om toch uit je comfortzone te gaan, zodat je deze speciale periode voor altijd kan herbeleven?

De oplossing!

Ik stel je op je gemak door je actieve & intieme opdrachtjes te geven, zodat je uit je comfortzone durft gaan én heerlijk kan genieten van deze prachtige, bijzondere ervaring samen.

Wat jij nodig hebt, is een fotoshoot vol opdrachtjes, zodat je de camera vergeet.

Bye oncomfortabel gevoel, hello verliefd & verbonden gevoel!

BOLLE BUIK TOT NEWBORN PAKKET

Liefdevolle herinneringen van je evolutie van zwanger tot newborn

€549,- /3 termijnen

  • Kwalitatief, prachtig fotoboek 20 x 20 cm t.w.v. €139,-  Jij kiest 10 foto’s per fotoshoot, ik doe al het werk en jij geniet van het resultaat.
  • 90 min. zwangerschapsshoot t.w.v. €219,-
  • 120 min. newbornshoot t.w.v. €269,-
  • 20 foto’s per fotoshoot in hoge resolutie zonder logo.
  • Privé online galerij waar je zelf je favoriete foto’s kan uitkiezen. In de galerij zitten kleur en zwart-wit foto’s.
  • Kledingtips voor de mooiste foto’s. Outfitwissels zijn mogelijk voor meer variatie.
  • Empathische fotograaf die je oncomfortabel gevoel weghaalt. Ook flexibel & begripvol als je baby even huilt of honger heeft.
  • Locatie ideeën voor de mooiste locaties met parking vlakbij.
  • Bij de newbornshoot neem ik fotogenieke dekentjes mee.
  • Actieve & intieme opdrachtjes zodat je de camera vergeet.
  • Optioneel: Aankoop extra beelden: €10/stuk.
  • Optioneel: Aankoop galerij (min. 70 foto’s): één galerij: €99,- en twee galerijen: €186,-
  • Optioneel: Wanddecoratie & prints bij een kwalitatieve leverancier exclusief voor fotografen

Klaar om te investeren in kostbare herinneringen voor later?

Hoi, ik ben Britta! 

Ook wel gekend als een empathisch luisterend oor. Ik voer graag diepe gesprekken waar alle emoties mogen zijn, niet enkel de blije. Het hoort erbij in het leven en ze worden zoveel lichter als je ze deelt. Dat neemt niet weg dat ik meestal best blij ben. Waar ik blij van word? Een middagwandelingetje met mijn vriend, mezelf uitdagen en groeien, iets zoet en ongezond bakken, sneeuw, zalmsushi (geen tonijn voor mij), zonsopgangen en zonsondergangen, gesmolten kaas met pasta (in die volgorde), een zelfontwikkeling boek/webinar/traject, natuurwandelingen en natuurreizen, goed gekruide spaghetti, de bergen, gezelschapsspelletjes (al kan ik best goed tegen mijn verlies) en gezellige quality time met mijn vriend, vrienden en gezin. 

Ik ben een gepassioneerde connectiefotograaf uit Leuven. Gestart vanuit een heel persoonlijk verhaal. Plezier en échte liefdevolle verbinding staan centraal tijdens mijn shoots. Mooie foto's zijn enkel het eindresultaat, niet het doel. Jij zal jezelf kunnen en durven zijn, en genieten van een onvergetelijke tijd. Daaruit vloeien de ongedwongen foto's met stralende lachen en fonkelende ogen. 

Werkwijze

1. Contact of Kennismaking

Wil je een bolle buik tot newborn pakket boeken? Geweldig! Je hebt twee opties:
a. Vul het contactformulier in. Ik ben super enthousiast door je mailtje. Jij ontvangt mijn brochure (met o.a. kledingtips, FAQs en heel wat andere info) en ik geef je met veel plezier een antwoord op al je vragen.
b. Boek een kennismakingsgesprekje in via mijn online agenda, om te zien of wij een goeie match zijn en of ik de juiste fotograaf ben voor jou.

2. Datum zwangerschapsshoot

Overtuigd na het lezen van de brochure/ons kennismakingsgesprek? Zalig! Laat het me weten en ik stuur je een link naar mijn digitale agenda om een datum te prikken voor de zwangerschapsshoot. Je krijgt natuurlijk info over het beste moment voor een zwangerschapsshoot.

3. De Zwangerschapsshoot

Whiii! Het is tijd voor een onvergetelijke ervaring. Een zwangerschapsshoot vol leuke opdrachtjes waardoor je je helemaal verbonden voelt, met je vriend(in) en baby’tje op komst.

4. Online galerij

Na de selectie en nabewerking, zet ik de beelden in een online galerij. Die link kan je binnen de drie weken na de zwangerschapsshoot verwachten. Je kiest in de galerij de beelden uit die je wilt kopen. Je kan er dan ook voor kiezen om de volledige galerij of een aantal beelden extra te kopen. Zodra je je keuze hebt gemaakt, laat je dit aan mij weten via een mailtje, berichtje of fax (mopje). Ik stuur de door jou gekozen beelden dan via WeTransfer naar je door.

5. Datum Newbornshoot

Zodra je bevallen bent, stuur je me een berichtje. Je kan dan een newbornshoot inplannen via mijn digitale agenda, zoals bij de zwangerschapsshoot. Ook bij deze shoot vertel ik je wanneer het beste moment is.

6. De Newbornshoot

Jaaa, tijd voor de newbornshoot! Een zalige ervaring waarbij de prille verbinding in je gezinnetje centraal staat. Ook nu geef ik opdrachtjes die focussen op verbinding en liefde, zij het iets rustiger vanwege je pasgeboren baby’tje.

7. Online Galerij

Na de selectie en nabewerking, zet ik de beelden in een online galerij. Die link kan je binnen de drie weken na de newbornshoot verwachten. Je kiest in de galerij de beelden uit die je wilt kopen. Je kan er dan ook voor kiezen om de volledige galerij of een aantal beelden meer te kopen. Zodra je je keuze hebt gemaakt, laat je dit aan mij weten via een mailtje, berichtje of fax (mopje). Ik stuur de door jou gekozen beelden dan via WeTransfer naar je door.

8. Fotoboek

Voor het fotoboek selecteer je per shoot 10 favorieten. Ik maak er een prachtig album van voor jou zodat jij zorgeloos kan genieten van deze bijzonder prachtige periode in plaats van je bezig te houden met fotoboeken maken. Het hoogkwalitatieve fotoboek toont je evolutie van vrouw & man naar mama & papa. De verschillende opties bespreek ik na de zwangerschapsshoot samen met jou.

We deden een fotoshoot omdat we graag tastbare herinneringen wilden aan onze dochter toen ze bijna op haar allerkleinst was, en van ons als kersvers gezinnetje. We hadden via via jouw naam doorgekregen en gehoord dat zij heel enthousiast waren over jou!
Ik wist niet zeker of ik er zelf twee weken na mijn bevalling enigszins fotowaardig zou uitzien, en of mijn man, die geen al te grote poseerfan is, het wel leuk zou vinden. Ik weet niet of ik er minder slecht uitzag dan ik vreesde of dat het volledig komt doordat je heel goed bent in wat je doet, maar ik vind dat ik niet slecht op de foto’s sta 🙂 En mijn man vond het fijn!
Ik vond het een fijne ervaring. Het was eigenlijk echt quality time als gezin, waar dan ook nog eens mooie foto’s uit voortkomen. Je bent aangenaam als fotograaf, je communiceert op een rustige manier en je geeft fijne opdrachtjes. Ik hou een fijn, warm gevoel over aan de fotoshoot en foto’s! Ik word echt nog heel blij als ik naar de foto’s kijk, ze krijgen een mooi plaatsje bij ons in huis. Kortom, het was een fijne ervaring, die ons als gezin op dat moment ook dichter bij elkaar bracht, en we hebben er echt heel mooie foto’s aan overgehouden.

– Maud & Geert

Ik vond de shoot erg fijn. Ik ben vaak ongemakkelijk voor de camera. Dit was ook mijn grootste zorg voor de fotoshoot. Maar die zorg kwam niet uit, Britta stelde ons al snel op ons gemak, waardoor we niet doorhadden dat we voor de camera stonden. De opdrachten waarin we met elkaar moesten praten vond ik erg fijn, die leidden volledig af van het feit dat je voor de camera staat. De reden om voor Britta als fotograaf te kiezen is haar natuurlijke manier van mensen fotograferen. Het resultaat van de shoot was erg mooi. Heel natuurlijke, niet-gemaakte foto’s. Het was ook erg fijn dat we zelf de foto’s uit konden kiezen die wij mooi vonden. We zijn heel blij om mooie foto’s van ons samen te hebben tijdens de zwangerschap. Ik zou niet twijfelen als je graag foto’s wilt. Je zult er geen spijt van krijgen. 

– Tjitske & Stefan

Voor wij de eerste shoot deden, wisten we niet echt of dit iets voor ons was. Ik vind mezelf niet echt fotogeniek, we hadden schrik dat het wat “gemaakt” zou overkomen en met foto’s maken hou ik me meestal niet echt bezig. Eens we Britta leerden kennen merkten we dat deze vrees nergens voor nodig was. Britta werkt op een hele leuke en luchtige manier! Door middel van leuke opdrachtjes werden we echt “opnieuw” verliefd op elkaar. Ook de communicatie met Britta verliep heel vlot en we wisten op voorhand goed wat we konden verwachten. We waren dan ook heel blij dat we met Britta de zwangerschap shoot konden combineren met de newborn shoot! Zo hebben we niet alleen een aandenken aan de zwangerschap, maar ook aan de eerste momenten als ouder met onze kleine man. We hebben ons op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld, niet bij de “bolle buik” shoot en niet bij de newborn shoot.
Ook Cédric heeft hier enorm hard van genoten en had een echt ontspanningsmomentje bij beide shoots. De mooie foto’s die Britta maakt zijn de kers op de taart van een leuk connectie-moment.

– Julie & Cé

Ondanks dat we allebei niet zo graag poseren voor de foto, was de newborn fotoshoot toch een fijne ervaring! Door de opdrachtjes ben je veel meer met elkaar en de baby bezig dan met de camera. Dat je dit dan ook nog eens mooi terugziet op de foto’s is superleuk, je ziet de trotsheid en de liefde voor elkaar mooi terug (helaas ook de vermoeidheid 😂). Britta heeft ook een rustige, lieve aanpak waardoor we zeker niet moesten stressen als onze baby begon te wenen, ideaal voor zo’n newborn shoot! We zijn zeer blij dat we nu onze baby groter is kunnen terugkijken naar hoe klein hij effectief was, want dat waren we snel vergeten!

– Hannelore & Matthias

Klaar om te investeren in kostbare herinneringen voor later?

Waarom fotografeer je koppels en gezinnen?

Ik heb zelf geen enkele foto van mijn hele gezin, dit mis ik nog steeds na al die jaren. Daarom wil ik graag een verschil maken voor koppels en kleine gezinnen, zodat je dit gemis niet moet meemaken. Ik laat je genieten van de verbinding met je vriend(in) of gezin, en ik leg je liefde vast zodat je het voor altijd kan koesteren. Lees zeker mijn verhaal op mijn over mij pagina. Ik vind connectie en liefde heel speciaal en fijn om vast te leggen. Die liefdevolle blikken, fonkelende ogen en stralende lachen maken mij helemaal gelukkig.

Hoe ga je te werk bij een shoot?

Veel mensen vinden een fotoshoot heel spannend (logisch!). Ik wandel dus eerst wat met jullie om jullie een beetje te leren kennen. Het zorgt er ook voor dat je je meer op je gemak voelt. Daarna wissel ik actieve en intieme opdrachtjes af, waarbij ik ook zorg voor een goeie opbouw, zodat je niets doet waar je je (nog) oncomfortabel bij voelt.

Ik voel me oncomfortabel voor de lens. Wat nu?

Je hoeft je echt geen zorgen te maken. Dat is super normaal. Ik kan me heel goed inleven in je gevoel. Dankzij de opbouw van de opdrachtjes en de soort opdrachtjes gaat dat gevoel echt héél snel weg. Lees zeker ook eens de reviews op de aanbod pagina van mijn website. Het is in het begin misschien even wat oncomfortabel maar zelfs de meest cameraschuwe mensen vinden het een heel leuke ervaring.

Waarom is een fotoshoot zo duur?

Ik dacht vroeger ook altijd dat fotoshoots duur waren. Ik snap je. Ik ben ongeveer 8 u bezig per shoot. En vergeet de belastingen, vaste kosten en tijdbesteding er niet af te trekken. Ook vanuit jouw standpunt is een shoot niet duur. Je hebt liefdevolle beelden voor altijd. Je kan ze ophangen in je huis zodat je huis echt een thuis wordt. Je kan ze gebruiken als gsm en computer achtergrond. Je kan een fotoboek maken waar je elke dag in kan bladeren. De waarde van foto’s in onbetaalbaar.

Wanneer plan ik best mijn zwangerschapsshoot?

De beste periode is tussen de 28 en 34 weken. Daarvoor is je buik misschien nog niet goed zichtbaar, al is dit afhankelijk van persoon tot persoon. En na 34 weken ben je al wat minder mobiel, dus dan is een shoot niet meer zo leuk.

Wanneer plan ik best mijn newbornshoot?

Je kan dit best inplannen wanneer je baby’tje ongeveer 10 à 14 daagjes oud is, maar het kan ook later. Het hangt er vanaf waar jij graag foto’s van wilt. Wil je jullie liefde vastleggen wanneer je baby’tje nog heel klein is of wil je net wat meer interactie met hem/haar? 

Hoe moet ik me voorbereiden op een newbornshoot?

Dit staat ook allemaal in mijn brochure. Zorg dat je huis een beetje opgeruimd is en dat de kamers voldoende warm zijn (ook de slaapkamers), zodat je baby het niet te koud heeft tijdens de shoot.

Waar gaat de newbornshoot door?

Een newbornshoot gaat meestal door bij jouw thuis. Als dit niet gaat, dan zoeken we samen naar een oplossing. Bij mooi weer kan het ook buiten op locatie doorgaan. Dat bespreken we allemaal samen als je me contacteert.

Wat als mijn baby heel de tijd weent tijdens de shoot?

We kiezen samen een moment na het dutje van je baby’tje, zodat ie lekker rustig is. Als hij/zij begint te wenen, ga ik even uit de buurt zodat je even rustig kan troosten. Jaag je zeker niet op, het is heel normaal dat baby’tjes wenen. Zodra ie weer rustig is, kunnen we verder met de shoot. Als het toch te lang duurt, kom ik nog eens terug. Maar dat zal waarschijnlijk niet nodig zijn.

Mag ik mijn hond meenemen naar de shoot?

Nee, ik heb schrik van honden. Meldt dit dus ook zeker als je een newbornshoot boekt. Ik ben mijn angst voor honden aan het aanpakken maar momenteel kan ik nog geen foto’s maken in het bijzijn van een hond.

BrittaLahayeFotografie_05_2822
BrittaLahayeFotografie_31_1795
BrittaLahayeFotografie_18_1290
BrittaLahayeFotografie_65_1984
BrittaLahayeFotografie_05_2827
BrittaLahayeFotografie_89_1639
BrittaLahayeFotografie_76_2099
BrittaLahayeFotografie_110_2868
BrittaLahayeFotografie_16_1284
BrittaLahayeFotografie_86_2137
BrittaLahayeFotografie_99_2851
BrittaLahayeFotografie_67_1551
BrittaLahayeFotografie_7_1691
BrittaLahayeFotografie_104_2859
BrittaLahayeFotografie_3_1215
BrittaLahayeFotografie_33_1802
BrittaLahayeFotografie_80_4128
BrittaLahayeFotografie_1_9939
BrittaLahayeFotografie_26_3680
BrittaLahayeFotografie_1_9929
BrittaLahayeFotografie_16_3580
BrittaLahayeFotografie_1_0047
BrittaLahayeFotografie_83_4164
BrittaLahayeFotografie_85_4178
BrittaLahayeFotografie_1_9845
BrittaLahayeFotografie_121_4435
BrittaLahayeFotografie_1_9782
BrittaLahayeFotografie_2_3508
BrittaLahayeFotografie_10_3553
previous arrow
next arrow

Swipe om meer foto’s te zien

Per shoot plant ik één boom via Natuurpunt want ik ben heel gedreven om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van klimaatverandering.